“Dankzij jullie luistervaardigheid, werkwijze, creativiteit en openheid konden we een eindresultaat halen dat - soms moet je dit durven zeggen - ons trots maakt.”
Hugues

E-MOTION BUILDERS

FILMS DIE BEKEKEN WORDEN – EEN BOODSCHAP DIE OVERKOMT.

Meer dan zomaar verhalen

Een verhaal vertellen is goed. Een verhaal gebruiken in een audiovisuele context om emoties over te brengen, is veel krachtiger! Arizona films brengt emoties in het hart van uw verhalen. Want zonder emotie is het niet mogelijk de gewenste impact op uw publiek te hebben.

Controle over een project behouden

Kwaliteitsfilms maken met een beperkt budget is mogelijk. Maar al te vaak wordt in dat geval gekozen voor goedkopere, maar minder ervaren producenten. Het gevolg? Eens de film voltooid is, verdwijnt deze volledig in de vergetelheid. Ongeacht uw budget kunnen wij wél een kwaliteitsproduct aanleveren.

De aandacht vasthouden tot het einde

Wat het doel van uw film ook is, als u er niet in slaagt om de aandacht van uw publiek tot het einde vast te houden, is dit een gemiste kans. Arizona Films produceert films die de aandacht van uw publiek vasthouden en die reeds meerdere prestigieuze prijzen hebben gewonnen.

Groots denken voor een grote distributie

Een film is een krachtige hefboom voor uw zaak. Het moet zodanig bedacht zijn dat likes en sharen helpen de film verder te verspreiden dan oorspronkelijk voorzien werd. Deze aanpak maakt deel uit van het productieproces van Arizona. Met een grote distributie verhoogt u de impact.

RECENTE PRODUCTIES

KLEINE SELECTIE

ONZE AANPAK

Onze ervaring stelt ons in staat om u een strategische doordachte én creatieve oplossing aan te bieden. Een echte toegevoegde waarde op het gebied van content en resultaten!

Onze missie is om uw project tot leven te brengen.

Onze methode:
– Hecht samenwerken met u, met het oog op het ontwikkelen van doelgerichte concepten op maat.
– We stellen u geschikte locale en internationale professionals voor die passen bij uw doelen en sector.
– We stellen de productietechnieken af op uw budgeten om uw ROI te optimaliseren.
– Kiezen voor ARIZONA, is kiezen voor menselijke, creatieve en professionele talenten.

INDRUKKEN

KLANTEN GETUIGEN

Geachte heer, Vorige week bracht mijn man een DVD mee met een film over zijn bedrijf. Ik geef toe dat ik niet gemotiveerd was om het samen met hem te bekijken. Het scheen echter goed gedaan te zijn en ik zag dat het hem plezier zou doen er samen naar te bekijken! Dat deden we dan ook. Wat een verrassing stond mij te wachten! Ik verwachtte een saaie, langgerekte film, zoals alle bedrijfsfilms! ... Dit was helemaal niet het geval! Ik heb vaak gelachen en bleef aandachtig kijken tot het einde, net wat de bedoeling van de film natuurlijk is! Kort gezegd, ik wil u proficiat wensen voor dit initiatief, en vooral voor het maken van deze film.
Even een kort mailtje om te laten weten dat ik de film gisteren aan 2 verkopers heb getoond en deze morgen aan het communicatie management. De film werd met applaus ontvangen : heel creatief (eenvoudig en toch gesofisticeerd) mooi, duidelijk
De film werd unaniem goed bevonden, met inbegrip van het kabinet ... Nogmaals bravo !!
Dankzij jullie luistervaardigheid, werkwijze, creativiteit en openheid konden we een eindresultaat halen dat - soms moet je dit durven zeggen - ons trots maakt.
Ik wil u bedanken voor dit prachtige resultaat. We hebben hard gewerkt om de mensen, plaatsen, en scenes te vinden die Tim had bedacht! Ik wil Bruno feliciteren voor zijn toewijding en altijd goede humeur. We houden van het vloeiende in de film, wat we te danken hebben aan Tim, een echte topregisseur. Kan u mijn dank ook overbrengen aan iedereen die heeft deelgenomen aan het maken van deze film: cameramensen, het team van de belichting, redacteurs, de beeldtovenaar, de geluidstechnici,... Dit was een bijzondere ervaring voor mij. Ik vond het geweldig!
Jullie leverden op korte termijn heel goed werk af.
Ik wil jullie even laten weten dat de video deze namiddag getoond is op de conferentie in Washington. Alles verliep heel goed. Mijn collega vertelde me dat het er op de grote TV-schermen geweldig uitzag!
Ik liet de film zien en de eerste reactie van het publiek was: "WOW!" Mijn baas, die hem eerder in de namiddag had gezien, was razend enthousiast. Hij was zo blij met het resultaat! De muziek past ongelooflijk goed bij de montage en geeft een heel nieuwe dimensie aan de film! Een uur geleden vernam ik dat de stand op MIPIM prachtig was en dat beide films er fantastisch uitzagen op het grote scherm! Kortom: geweldig werk geleverd! Als het over jullie gaat, is  “pro” het woord dat hier het vaakst gebruikt wordt : “Ze zijn echt pro” “ze weten waarmee ze bezig zijn”, “het zijn professionals”,... Voor mij persoonlijk was het heel prettig om met jullie samen te werken. Jullie hebben bewezen flexibel te kunnen omgaan met een klant die de reputatie heeft niet gemakkelijk te zijn 🙂 Tot binnenkort voor nieuwe avonturen !
Een kort berichtje om het hele team van Arizona te bedanken voor het fantastisch geleverde werk. Iedereen is gek op de video. Enkele van de reacties: duidelijk, uitstekend werk, kwaliteitsbeelden, het is te zien dat het van professionals komt, zeer zen ... Ik ben mij ervan bewust dat jullie hier hard aan gewerkt hebben … het resultaat mag er wezen! Het was echt een plezier om in zo’n sfeer deze week met jullie samen te werken. Bedankt voor alles!